GETRA-MB informatičko-organizacijski .

Nakon uspješne provjere, pečat koji vam je dodijeljen uključit ćemo u vaše reklame na Machineseeker . Na taj način svakom potencijalnom kupcu signalizirate da je vaša kompanija nezavisno provjerena ozbiljnost. Stvara povjerenje kupaca i povećava vjerovatnoću uspješne prodaje mašina.


Na našoj World-wide-web stranici koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najrelevantnije iskustvo pamćenjem vaših preferencija i ponovljenih posjeta. Klikom na "Prihvati sve" pristajete na korištenje SVIH kolačića. Međutim, možete posjetiti "Postavke kolačića" kako biste dali kontrolirani pristanak. MojKvart.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, prikaza i funkcionalnosti sustava oglašavanja. Blokiranjem kolačića i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti dostupne.


Raskid ne utječe na obvezu Klijenta da plati cijenu, u smislu članka five ovih Općih uvjeta poslovanja. Raskidom ugovora prestaju sva druga prava i obveze iz ugovornog odnosa. U slučaju prestanka Ugovora o pružanju usluga u skladu s ovim Općim uvjetima poslovanja, cijena će biti umanjena proporcionalno pruženim uslugama, o čemu će se Društvo i Klijent sporazumno dogovoriti. Ugovor se može mijenjati isključivo suglasnošću volje Klijenta i Društva, a promjene stupaju na snagu davanjem suglasnosti volje postignute na način kako je opisano u ovom članku.


Osim toga, imate mogućnost uključiti oznaku povjerenja tražioca mašina na svoju početnu stranicu i na svoj materijal za pisanje. Ostvarivanje ovog prava ne može štetno utjecati na ostvarivanje prava i sloboda drugih osoba. Pravo na uvid ne može negativno utjecati na prava i slobode drugih, uključujući poslovnu tajnu i pravo intelektualnog dobra, a posebno autorsko pravo koje štiti softver (sustav koji dopušta pristup).


Postavke kolačića možete podesiti u svom Online pregledniku ili ih u potpunosti blokirati. Za nastavak pregleda portala MojKvart.hr uz korištenje kolačića kliknite Slažem se. Omogućava Vam da zatražite brisanje bilo kojih osobnih podataka, između ostalih i onih koji su javno dostupni, kao što su rezultati pretraživanja i objave na društvenim mrežama. Ukoliko Azut digital ne može dokazati da mu je neophodno zadržati podatke, mora ih obrisati.


Vrlo nam je važno da Vaš novi namještaj dostavimo što brže moguće i bez ikakvih oštećenja.Zbog toga imamo osigurana vlastita vozila i vlastite vozače koji će rado pričekati dok ne provjerite robu prilikom preuzimanja. Najveća se pozornost posvećuje higijenskim uvjetima, a potom kvalitetnom tetoviranju. Koriste se isključivo nove sterilne igle koje se bacaju nakon svake uporabe.


Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte. Nažalost subjekt GETRA nije moguće kontaktirati putem ovog obrasca jer e-mail kontakt se ne nalazi evidentiran u našoj bazi. GETRA-MB d.o.o., GETRA-MB informatičko-organizacijski inženjering i projektiranje, usluge, uvoz-izvoz, d.o.o. Nakon telefonskog ili e-mail dogovora, naši vozači će Vam rado pomoći oko unosa namještaja u kuću/stan.


U slučaju povrata otvorene robe ili robe u oštećenoj ambalaži, odbit će vam se 30% cijene. Iako će se Net-mjesto prikazivati čak i ako kolačići nisu omogućeni, pregledavanje će biti ugodnije ako se oni omoguće. Kolačiće možete izbrisati ili blokirati, no u tom se slučaju određene značajke ovog Net-mjesta neće prikazivati na najbolji način. Moja Djelatnost koristi kolačiče kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo, funkcionalnost i prikaz sustava oglašavanja, koji bez kolačića neće moći ponuditi. U slučaju da ste nastavili pregled stranice Moja Djelatnost, možemo zaključiti da se slažete s korištenjem kolačiča. Za nastavak korištenja Website-adrese Moja Djelatnost kliknite na "Slažem se".


Ako ste vlasnik subjekta ili djelatnik, svakako preporučujemo da Rsa Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Rsa. Ovdje možete urediti podatke vaše tvrtke ili obrta. U slučaju manjih narudžbi (do thirty kg npr.ormarići za obuću, law enforcement, tepisi), narudžba može biti poslana dostavnom službom. Ako želite naručiti proizvod ili više proizvoda, molimo provjerite dostupnost proizvoda kod naših operatera telefonskim putem, putem e-maila ili chata, jer na skladištu može biti samo jedan komad. GETRA-MB informatičko-organizacijski inženjering i projektiranje, usluge, uvoz-izvoz, d.o.o. Prenošenje podataka je moguće samo ako je osnova obrade pristanak ili ugovor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *